RTI

RTI (Remote Technologies Inc) on yhdysvaltalainen yritys joka valmistaa älykodin ohjausjärjestelmiä. Saatavilla on ohjausprosessoreita jotka toimivat järjestelmän ytimenä sekä seinäpaneeleita, kosketusnäyttöjä ja kauko-ohjaimia eri käyttötarpeisiin. Lisäksi voidaan käyttää Android ja iOS älypuhelimia ja tabletteja tai vaikka Windows PC:tä.

XP-6s_ISO
XP3_Persp
T4x_ISO
Virtual_Panel_Laptop
RTiPanel_android_tab_ph
previous arrow
next arrow

Käyttöliittymät voidaan täysin kustomoida. Mikäli oletusgrafiikasta ei löydy mieleistä teemaa, voidaan hankkia erillisiä grafiikkakirjastoja joiden avulla käyttöliittymän ilme muuttuu merkittävästi.

Ohjattavien laitteiden ja järjestelmien kirjo on suuri. Mainittakoon brändeistä joitain kuten: KNX, Philips Hue, Sonos, Marantz, Sony, Apple-Tv, Heos, DNA-TV, Oppo, Epson, Digitalstrom, Russound ja Mitsubishi.

Ohjaustapoina voidaan käyttää IR-silmää, RS232-sarjaporttia tai TCP/IP-verkkoa eli tavallista verkkokaapelia. Monet laitteet saattavat tukevat useampaa ohjaustapaa.
IR-ohjaus on yksinkertaisin. Tietoa ei saada takaisin laitteelta, eli ei tiedetä onko laite päällä. Kaukosäätimen komennot voidaan opettaa järjestelmään mikäli sopivaa IR-kirjastoa ei löydy laitteelle.RS232-sarjaporttiohjaus mahdollistaa myös tiedon kysymisen laitteelta.TCP/IP-ohjaus löytyy yhä useammasta laitteesta. Laitteen ohjaukseen käytetään tavallista verkkokaapelia ja tietoa saadaan takaisin laitteelta.